Aktuellt

/ 15 May, 2024

GRUNDKURS DIGITAL MARKNADSFÖRING- BORLÄNGE

Har du funderat på att komma igång och marknadsföra ditt företag online, eller har du kanske försökt tidigare bara för att släppa allt när vardagen och verkligheten har behövt prioriteras? I den här utbildningen får du de grundläggande kunskaper du behöver för att kunna skapa en uthållig, långsiktig och lönsam digital närvaro. 

Utbildningen är den 12 juni kl. 08.00-12.00, samt att det erbjuds möjlighet till individuell rådgivning/coachning. 

I kursen som leds av kursledare Jonas Grenfeldt diskuterar vi olika kanalval såsom din webbplats, sociala medier, sökmotorer och e-post. Vi går också igenom vilken marknadsföring som passar bäst när, och hur du ska tänka för att skapa innehåll som kan engagera, bygga varumärke och driva affärer. Målet är inte att du ska bli expert, men du kommer att få de insikter och verktyg du behöver för att kunna komma igång på ett bra sätt. 

Jonas har arbetat med digital marknadsföring i femton år och är en av Dalarnas mest anlitade föreläsare på ämnet. Kanske har du hört honom guida lyssnarna i Digikollen i P4 Dalarna, eller sett honom föreläsa tillsammans med Google och Almi i Digitalakademin. Som grundare och delägare på Panang Kommunikation i Falun har han väglett både små och stora företag när det kommer till innehåll, kanalval, budgetarbete och praktiska övningar.  

För vem? Utbildningen riktar sig till dig som är ett litet eller medelstort företag inom handel och servicenäringen och är verksam i Falun, Borlänge, Gagnef, Säter, Ludvika och Smedjebacken.  

När? 12 juni kl. 08.00-12.00 . Vi bjuder på fika! 

 Var? Cospace, Sveagatan 6, Borlänge 

Kostnadsfritt! Detta tack vare Europeiska unionen, Region Dalarna och Falun Borlänge - regionen. 

Anmäl er via denna länk eller mejla Tomas Kristofferson  tomas.kristoffersson@fbregionen.se   

Uppge namn, företag, organisationsnummer och ev. specialkost.  

Sista dag för anmälan 5 juni.