Aktuellt

/ 24 January, 2024

Vill du ta ditt företag till nästa nivå?

Är du en av dem som vill utveckla din verksamhet och öka er konkurrenskraft? Då kan du ta del av kostnadsfri rådgivning hos någon av våra konsulter Göran Leander eller Mathias Bergqvist. Båda med gedigen erfarenhet kring affärsutveckling och entreprenörskap inom handel- och servicenäringen.

Om våra konsulter:
Göran Lenander är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och har arbetat som affärsutvecklare och marknadsförare på Semper och Beckers. Han har även lång erfarenhet som egenföretagare och är specialiserad på utbildning inom ekonomi, företagsutveckling, rådgivning och coaching för solo-, mikro- och småföretag inom handel, servicenäring och relaterade branscher.

Mathias Bergqvist har mer än 15 års erfarenhet som egenföretagare inom rådgivning och utbildning inom ekonomi, affärsutveckling, ägarförändringar och finansiering. Med en magisterexamen i ekonomi från Uppsala universitet har Mathias en stark teoretisk grund som kompletteras av praktisk erfarenhet och insikt.

Välkommen att kontakta projektledare tomas.kristoffersson@fbregionen.se för mer info.     

Projektet Ökad handelskraft 2.0 vänder sig till företagare inom handels- och servicenäringen i Falun, Borlänge, Gagnef, Säter, Ludvika och Smedjebacken som vill öka sin konkurrenskraft och bidra till en mer hållbar och attraktiv handel- och servicenäring i regionen.